Himalájsky soľný kameň BBQ - pre grilovanie a pečenie - rivsalt
Kód: BBQPodrobný popis
Himalájsky soľný kameň BBQ premení Vaše grilovanie na gastronomickú extravaganciu. Použitie je jednoduché. Jednoducho namažete horný povrch olejom a soľný kameň začnite pomaly ohrievať až po optimálnu teplotu. Kameň BBQ je vhodný pre grilovanie mäsa, rýb, kôrovcov, ale aj zeleniny alebo dokonca ako chladený servírovací tanier pre sushi alebo čerstvé ovocie.
Po použití soľný kameň oškrabte alebo utrite a udržujte ho v suchu do ďalšieho použitia.
Príprava na grilovanie:
Krok 1: Ľahko namažte horný povrch himalájskych soľných blokov olejom.
Krok 2: Pomaly zahrievajte soľný blok, aby nedošlo k popraskaniu. Ideálne je zahrievať bloky prvých 20 minút pri nízkej teplote. Ďalších cca 20 minút zvýšte teplotu na stredný stupeň.
Krok 3: Ako otestujem optimálnu teplotu? Pokvapkajte bloky pár kvapkami vody. Ak syčí, ste pripravení na grilovanie.
Krok 4: Pre otáčanie mäsa, zeleniny, morských plodov, .... používajte kovové kuchynské nástroje (nie plast). Bloky môžete nechať na grile a grilovať aj niekoľko hodín.
Krok 5: Po ukončení grilovania nechajte soľné kamene úplne vychladnúť na izbovú teplotu.
Krok 6: Bloky oškrabte od prilepenej hmoty a utrite čistou handrou. Čím menej budú soľné bloky v kontakte s vodou, tým lepšie :-)
Odkazy:
O značke Rivsalt TU.
Produkty Rivsalt TU.
Dodatočné parametre
Kategória: | Všetko pre grilovanie |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Celková hmotnosť: | 3,2 kg |
Rozmery (cm): | 20 x 15 x 4,5 |
Položka bola vypredaná… |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.