Himalájsky soľný kameň BBQ Pro - pre grilovanie, pečenie a ďalšie použitie v kuchyni - rivsalt
Kód: BBQ-PROPodrobný popis
S BBQ Pro súpravou bude grilovanie na úplne novej úrovni. Soľný kameň využijete na plyne, uhlí, v rúre alebo priamo na indukcii, plynovom alebo elektrickom sporáku. Použitie je jednoduché. Naolejujete povrch soľného kameňa a následne pozvoľna začnete zahrievať kameň až na optimálnu teplotu. Po grilovaní soľný kameň nechajte úplne vychladnúť, vyčistite a skladujte v izbovej teplote. Kovový držiak umyte, nevkladajte do umývačky riadu.
Grilujeme:
Krok 1: Ľahko namažte horný povrch himalájskych soľných blokov olejom.
Krok 2: Pomaly zahrievajte soľný blok, aby nedošlo k popraskaniu. Ideálne je zahrievať bloky prvých 20 minút pri nízkej teplote. Ďalších cca 20 minút zvýšte teplotu na stredný stupeň.
Krok 3: Ako otestujem optimálnu teplotu? Pokvapkajte bloky pár kvapkami vody. Ak syčí, ste pripravení na grilovanie.
Krok 4: Pre otáčanie mäsa, zeleniny, morských plodov, .... používajte kovové kuchynské nástroje (nie plast). Bloky môžete nechať na grile a grilovať aj niekoľko hodín.
Krok 5: Po ukončení grilovania nechajte soľné kamene úplne vychladnúť na izbovú teplotu.
Krok 6: Bloky oškrabte od prilepenej hmoty a utrite čistou handrou. Čím menej budú soľné bloky v kontakte s vodou, tým lepšie :-)
Krok 7: Skladujte v suchu pri izbovej teplote.
Pozor! Kovový držiak má hrúbku 3 mm a je vhodný pre všetky zdroje tepla. Uistite sa prosím, že pokladáte kamene na rovný povrch (grilovacia plocha, ...). Zabránite tak deformácii plechu.
Odkazy:
O značke Rivsalt TU.
Produkty Rivsalt TU.
Dodatočné parametre
Kategória: | Všetko pre grilovanie |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Celková plocha na varenie: | 30 x 20 cm |
Hrúbka soľných blokov: | 4,5 cm |
Sada obsahuje: | indukčný kovový držiak a dva himalájske soľné kamene |
Váha: | 8,5 kg |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.