Zákaznícka podpora:info@decoronline.sk

Ako zariadiť modernú spálňu a na čo si dať pozor pri zariaďovaní

bolia-elton-bedframe-enterior-elton-agykeret-enterior-innoconceptdesign-10

 

Spálňa je miestom, kde čerpáme energiu a regenerujeme telo aj myseľ. Pri jej zariadení by sme preto mali klásť dôraz na to, aby priestor bol nielen funkčný, ale tiež esteticky príjemný. Ak túžite po moderne zariadenej spálni, ktorá zároveň bude oázou pokoja, tu je niekoľko tipov, ako na to:

Zvoľte neutrálne farebnú paletu

Moderné spálne často využívajú neutrálne odtiene ako základ, napríklad bielu, sivú alebo béžovú. Tieto farby nielenže pôsobia upokojujúcim dojmom, ale tiež opticky zväčšujú priestor. Pridajte akcenty v jemných farbách ako pastelovo modrá alebo ružová, alebo sa rozhodnite pre tmavšie odtiene pre dramatickejší efekt.

 9afe8231d4e67aa59a0736729f9ad9da

 

Investujte do kvalitného nábytku

Kvalitný nábytok je základom pre pohodlie i dlhú životnosť. Zamerajte sa na posteľ s kvalitnou matracou, ktorá poskytne dostatočnú oporu pre váš odpočinok. Nábytok by mal byť jednoduchý, s čistými líniemi a vyrobený z kvalitných materiálov, ktoré do priestoru vnášajú eleganciu.

product_wf_14172_Spindle_bed_reclaimed_teak_mattress_180x200_front_WEB

 

product_wf_21603_Revive bed - Grey Linen fabric - mattress 180x200 - without slats - removable cover - front2_WEB

 

Minimalizmus je kľúčom

Moderný štýl je známy svojím minimalistickým prístupom. To znamená, že by ste mali starostlivo vyberať, aké predmety v spálni mať, a obmedziť počet dekorácií na minimum. Príliš veľa vecí v spálni môže pôsobiť rušivo a znížiť tak kvalitu odpočinku.

 

b6ea9a6fa50a0af51f6947ffa889d3d0 (1)

 

Vytvorte správne osvetlenie

Osvetlenie je dôležitým aspektom každého interiéru. V spálni by ste mali kombinovať rôzne zdroje svetla - od hlavného stropného osvetlenia, cez lampičky na nočných stolíkoch, až po jemné osvetlenie pre večernú relaxáciu. Dbejte na teplú farebnú teplotu svetla, ktorá pomáha navodiť pokojnú atmosféru.

 

EosEvia_medium_large_lightrose_c9cc4377-501b-4d04-bd54-f5f413c46acc_600x

 

9521974

 

Pridajte prírodné prvky

Prirodzené materiály a prvky ako drevo, ľan alebo rastliny môžu vniesť do priestoru pocit tepla a pohodlia. Prírodné textílie, drevené doplnky alebo zelené rastliny pomôžu prepojiť interiér s prírodou a navodiť tak harmóniu.

 

mielo-zen-forma-hour_ss24

 

Zvážte úložné priestory

Poriadok je pre modernú spálňu zásadný. Preto vyberajte nábytok s dostatočnými úložnými priestormi, ktoré vám umožnia udržať veci na svojom mieste. Vstavané skrine alebo postele s úložným priestorom sú skvelými pomocníkmi.

 

haven-cana

 

Zariadenie moderného spálne vyžaduje starostlivé plánovanie, ale výsledkom môže byť priestor, ktorý bude nielen krásny, ale aj plne funkčný. S dôrazom na jednoduchosť, kvalitu a pohodlie vytvoríte priestor, v ktorom budete radi odpočívať každý deň.