Zákaznícka podpora:info@decoronline.sk

Nechajte sa inšpirovať pri zariadení predsieň!

Vstup do domu je kľúčovým prvkom interiérového dizajnu, pretože tvorí prvý dojem z celého domova. Pri jeho navrhovaní je dôležité zohľadniť niekoľko kľúčových aspektov:

Vítajte štýlom: Vstupný priestor by mal odzrkadľovať štýl a estetiku celého domu. Je to miesto, ktoré vítá nielen vás, ale aj vašich hostí. Mal by pôsobiť priateľsky, útulne a reprezentatívne.

Funkčnosť a organizácia: Predsieň by mala byť prakticky navrhnutá, aby uľahčila každodenný život. To zahŕňa dostatok úložného priestoru na topánky, oblečenie a ďalšie predmety. Pre estétické oko odporúčame, aby úložné priestory boli uzavreté. Zabudnite na preplnenie priestoru nábytkom a vyberte si len nevyhnutné kusy, ako sú botníky, vešiaky, malý stolík na odkladanie, kreslo alebo lavica.

 

 Ab7N5ADNtmxHj7uQVxyMgZ-1920-80

 

Osvetlenie: Dostatočné osvetlenie je kľúčové. Vstupný priestor by mal byť svetlý a priateľský, čo je možné dosiahnuť kombináciou prirodzeného svetla (ak je to možné) a kvalitného umelého osvetlenia. Veľmi obľúbené bodové svetlá môžu byť doplnené stojacou lampou, lucernou alebo sviečkou. Krásne kúsky ponúka značka Bolia a Philippi.

 
 
 
 
 

190004_190005_190006_190007_LUNA_Teelicht_Windlicht_mood_640x450

Dekorácie: Vyberte si jeden výrazný kus nábytku, ako je dizajnová vešiaková stena na kabáty, štýlové kreslo alebo stolík. Tento prvok by mal odrážať celkový štýl vášho domova a zároveň slúžiť ako praktický prvok, ktorý priláka pozornosť a vniesť do priestoru osobitý štýl. Originálne vešiaky nájdete od značky Woud alebo Bolia. Štýlové kreslá ponúka Kartell a nápadité stolíky hľadajte u značky Umage.

 

58986_cara--9

 

 

Podlahy: Podlahy v predsieni by mali byť odolné a ľahko udržateľné. Ideálne je keramická dlažba, prírodný kameň alebo vysokej kvality laminát alebo vinyl. Ak však preferujete koberce v predsieni, odporúčame použiť vonkajší koberec. Je veľmi nenáročný na údržbu a často sa dá vyčistiť. Krásne vonkajšie koberce ponúka značka Fatboy.

37301-8_koberec--carpretty-grand-2-varianty-fatboy-- (1)

Zrkadlá: Zrkadlá nielenže zväčšujú priestor a zvyšujú osvetlenie, ale sú tiež praktickým prvkom pre poslednú kontrolu vzhľadu pred odchodom z domu. Voľba atraktívne rámovaného zrkadla môže slúžiť ako výrazný dekoratívny prvok. Ak máte k dispozícii menší priestor, odporúčame zrkadlá, ktoré sú v kombinácii so skrinkou alebo vešiakom. Originálne riešenia ponúka Umage alebo Woud.

OneMoreLook_oak_PearlWhite_2bc45d76-cc1d-4b34-9b09-128a13d7673a_960x960

 

 

Každý z týchto aspektov prispieva k vytvoreniu vstupného priestoru, ktorý je nielen krásny, ale aj praktický a priateľský. S výberom kúskov do vášho predsieň vám radi poradia naši architekti v Decoronline.