Zákaznícka podpora:info@decoronline.sk

Ocenenie dizajnu Philippi - 1. časť

 

Ocenenie dizajnu Philippi - 1. časť

Nemecká značka Philippi je už dvadsať rokov synonymom perfektného a nápaditého dizajnu. Jej renomé staví predovšetkým na skvelých nápadoch popredných európskych dizajnérov. Meno Philippi samozrejme nezostalo vo svete bez ohlasov - za svoju existenciu tiež značka nazbierala rad pozoruhodných svetových ocenení. V dnešnom článku by sme sa s vami radi podelili o niektoré významné ceny, ktoré značka získala.

DESIGN PLUS Award

Nemecké ocenenie DESIGN PLUS Award sa udeľuje od veľtrhu Ambiente, usporiadaného v roku 1983 vo Frankfurte nad Mohanom. Spustená bola za pomoci "Initiative Form und Leben". O prestíži súťaže svedčí aj podpora nemeckej rady pre dizajn a umenie. Ocenenie DESIGN PLUS Award si berie za cieľ oceniť okrem dizajnu samotného tiež funkčnosť a inovatívnosť výrobku. Pokiaľ chcete mať doma dizajn ohodnotený prestížnou cenou, vedzte, že zo sortimentu Philippi ju získala napríklad soľnička a korenička Humpty Dumpty.

luxusní slánka a pepřenka

Form

Prestížne ocenenie Form sa udeľuje pravidelne na veľtrhu Tendence vo Frankfurte. Kladie sa tu dôraz nielen na inováciu a produktovo dobre orientovaný výber materiálu, dôležitý je aj celkový koncept a orientácia na reálne potreby zákazníka. Túžite po tom, vylepšiť svoj domov kúskom dizajnu oceneného medzinárodnou cenou? Prezrite si soľničku a koreničku Humpty Dumpty (cena Form za rok 2004), dizajnovú misku Cocoon (ocenená v roku 2005), fotorámik Rocky Mountain (cena Form v roku 2009), misu na ovocie Anna (2012), puzdro na okuliare Alegro (taktiež v roku 2012), luxusný svietnik Bow (2012) a bestseller medzi misami na ovocie ‑ Philippi Mesh (ocenený v roku 2013).

luxusní dekorativní mísa

GERMAN DESIGN Award

Cena GERMAN DESIGN Award je skvelou šancou pre mladé talenty vstúpiť medzi preslávené mená svetového designu. Ocenenie udeľuje nemecká rada pre dizajn a vďaka svojej viac ako 60 ročnej existencii sa teší značnej prestíži. Túžite po "laureátovi" tejto slávnej ceny? U nás si môžete zaobstarať napríklad hodiny Orbit, navrhnuté profesorom Andreasom Oswaldom. Unikátom týchto hodín je ich pohon iba váhou oceľovej guľôčky, ktorá zároveň slúži ako ukazovateľ času.

luxusní stolní hodiny

GOOD DESIGN Award

Značka Philippi nezbiera "len" nemecké ocenenia, GOOD DESIGN Award je cena udeľovaná japonským inštitútom Design Promotion. História ocenenia sa tiahne až do roku 1957 a jej základ predstavuje idea, že dizajn významne prispieva k oživeniu hospodárstva. Túto prestížnu cenu získala luxusná misa na ovocie Philippi Grid (v roku 2009). Vzhľadom k výraznej inovácii sortimentu Philippi sa však už nevyrába.

Túžite vybaviť svoju domácnosť či kanceláriu dizajnom, ktorý je nielen originálny a funkčný, ale nesie aj punc medzinárodného ohlasu? Potom je značka Philippi stávkou na istotu.