Zákaznícka podpora:info@decoronline.sk

Osviežujúca GARDEN PARTY: TOP tipy pre COOL session u vás doma

GARDEN PARTY s množstvom dobrého jedla a pitia. Ideme na to?

 

1. Postarajte sa o pohodlné ležadlá a komfortné sedenie

37355-13Veľké horúco chce naozaj veľké pohodlie, a to vie bezchybne Fatboy! Jeho valiace vaky a vrecia sú dávno povestné, ale viete, že si pod ne môžete dokúpiť podložku a premeniť ich na hojdacie kreslo? Alebo že sa môžete uvelebiť v Hojdacej sieti Fatboy? Ponúka hneď 12 farebných variantov a nosnosť 150 kg, takže sa tam pri troche dobrej vôle vojdete aj vo dvojici!

Hľadáte skôr eleganciu, sofistikovanosť a trochu menej hravosti? Zamilujete si našu novinkovú Vonkajšiu pohovku Ethnicraft. Na prvý pohľad máte pocit, že sa pozeráte na klasický interiérový kúsok. Toľko sa líši od štandardného záhradného nábytku! Ale je outdoorová do posledného kúsku. Špeciálne poťahy, rýchloschnúca výplň polstrovania, kvalitná povrchová úprava dreva. Vydrží s vámi veľa krásnych záhradných párty!

 

2. Prestrite pod holým nebom

15933-5_1

Stoly a stolíky rozostavte do tieňa, ideálne pod stromami, pergolou, alebo nájdite iné zákutia sľubujúce aspoň o trochu nižšiu teplotu. Už vopred vyrobte dostatok ľadu – pretože sa bude hodiť do vody, ľadového čaju, bowle aj tradičných long drinkov. S tým vám ľahko pomôže Výrobník ľadu Eva Solo, ktorý ľad nielen vyrába, ale svojim dizajnom je predurčený aj k tomu, aby ste ho nechali priamo na stole a ľad z neho rovno aj servírovali. Také užitočné 2v1! A na menšie stolíky môže prísť jednoduchší kyblík na ľad Scoop od Nambé, z ktorého potom kocky aj ľahko vylovíte.

Určite potrebujete termo džbán Georg Jensen, pretože osviežujúca voda je v horúčave základ. Pripravte dostatok vysokých pohárov na long drinky, rovnako ako sklo na nealkoholické nápoje. Lukáš Houdek, nadaný český dizajnér, si fakt krásne vyhral s kolekciou sklenic inšpirovaných známou Coca-Colou. To by mohla byť pecka, čo hovoríte?

A myslite aj na tých, ktorí si radi dajú dobrý čaj. Odborníci sa tak či tak zhodujú, že na zahnanie smädu v extrémnych horúčavách je ideálne piť tekutiny s izbovou teplotou. V čom čaj budete servírovať? Tak to je jednoduché: sú tu úchvatné kvetované čajové kanvice MacKenzie-Childs. Alebo vyberiete tu so šachovnicovým motívom? Ku ktorej sa potom skvele hodí aj dóza na sušienky v rovnakom dekore! MacKenzie-Childs je každopádne smaltovaná nádhera, s dokonalým ručne maľovaným zdobením, ktorá fascinuje svojou hravou neprehliadnuteľnosťou. (A mimochodom, kanapky, chlebíčky alebo muffiny, ktoré budete k čaju podávať, schovajte pod krásny poklop s orechovým podstavcom od LSA International.)

 

3. Zariaďte aj príjemnú večernú atmosféru

42365-1Tušíte, že sa párty pretiahne do nočných hodín? Perfektné! Až zapadne slnko, bude sa oveľa lepšie dýchať a atmosféra celej párty sa premení na čisto romantickú. Podporiť kúzlo večera vám pomôžu minimalistické Záhradné lampáše od Phillipi alebo napríklad úplne netradičné vonkajšie teakové lampáše Cosi. A na záhradu alebo terasu sú perfektné aj štýlové svetlá od Kartelu, konkrétne treba Stolné lampáše Battery, ktoré pre značku Kartell navrhol Ferruccio Laviani ako lampy pre ľudí, ktorí milujú svoju slobodu, pretože sú bezdrôtové, na záhrade teda ľahko premiestniteľné.

 

 

 

Dobre sa bavte! :-)