Zákaznícka podpora:info@decoronline.sk

Creature Cups

Sedel nehybne a jenom ju ticho pozoroval. Pozerala sa na neho bez mihnutia, spolovice schovaná a on sa snažil potlačiť svoj nepokoj, ten vnútorný nepokoj, ktorý v ňom vždy vyvolávala. Vedel, čo chce, ale mal potrebu to obhájiť, vysvetliť, povedať, že je to správne a ľudské. Slová však boli zbytočné, ona to vedela moc dobre tiež. Zobral odvahu a pomaly natiahol ruku. Veľmi ľahko sa jej dotkol - neucukla. Povzbudený, pomaly, potichu priblížil svoje pery a doprial si krátky, pominuteľný dotyk hladiny a napil sa čaju. V kritickú chvíľu, s hrnčekom zdvihnutým k tvári, zadržal dych a vzpriamene sa na ňu zadíval. Skoro sa mu zastavilo srdce, keď ju videl v plnej kráse - tak krásnu a tak blízko! Skoro mal pocit, že sa zavlnila, že mu kývla, aby sa nehanbil a nebál, že je tam pre neho. Pil teda ďalej, hltal až k zakuckaniu. A pozoroval, ako sa pre neho najskôr ostýchavo, potom ale stále odvážnejšie vynára, blýskavo krásna, omamne symetrická, dizajnovo čistá, tak blízka a pritom tak vzdialená. Jeho porcelánová chobotnica.

CreatureCup-AngleView-Octopus

Spriatelení milovníci dizajnu,

mám tú česť Vám predstaviť Creature Cups ™, krásne hrnčeky so zvieratkami, čo v nich bývajú. Ide o patentovaný dizajn aj výrobu zo Spojených štátov a môžete sa stretnúť s milými zvieratkami ako zajačikom v ružovom, líškou v červenom, ježkom v blankytnom či veveričkou v modrom - ale aj lebkou v čiernom, krokodílom, drakom, T-Rexom a podobne. Celkom máme viac ako 30 vzorov a ďalšie sa pravidelne pridávajú a vyzerajú úžasne.

Hrnčeky robia radosť nielen dospelým, ale samozrejme aj deťom. My ich máme doma už niekoľko rokov a chobotnica je náš favorit! Navyše sme ich rad rozdali ako darčeky a vždy to malo obrovský úspech. Pozrite sa, ktoré by sa najviac páčili Vám: https://www.decoronline.sk/creature-cups/ 

Zvieratká sa navyše radi kúpu v umývačke aj suší kožúšky v mikrovlnke, a sú tak ideálnymi spoločníkmi.

Na vianoce máme dostatočné zásoby, nemusíte sa tak báť, že by na Vás nevyšlo - vyberajte srdcom! Navyše pre Vás máme ešte jeden bonus na záver - video z predstavenia Creature Cups pre český a slovenský trh.

 

Majte sa krásne,

Jirka, DecorOnline.cz