Zákaznícka podpora:info@decoronline.sk

Svoboda & Williams: aneb keď už nemáte miesto na ďalšiu krásnu vázu

Ekonómovia by povedali, že len hromadíme statky. Ale vyhoďte staršiu vec len preto, že kupujete novú! Áno, ide to s topánkami či u dám s kabelkou. Tam je to dokonca často vítaný impulz. Ale vyhodím snáď krásnu vázu kvôli inej? To skôr jednu upracem a druhú nainštalujem. A keď už sa nezmestia do skrine, tak im vyhradím polici v garáži. Tá naša už je v podstate nepriechodná, nehovoriac snáď o nejakom parkovaniu. Nezostáva, než všetko vyhádzať (nikdy!) alebo sa časom presťahovať do väčšieho - a tu prichádza na rad Svoboda & Williams, ktorý prehľadne a na jednom mieste ponúka prémiové nehnuteľnosti z Čiech a Slovenska.

og_img

Sloboda & Williams, renomovaná realitná kancelária s českými koreňmi, pôsobí na tuzemskom trhu ako dominančný hráč v segmente prémiových nehnuteľností. V Českej republike poskytuje svoje služby takmer dve dekády a v roku 2019 vstúpila aj na slovenský trh. Jej renomé je od počiatku založené ako na výnimočnej kvalite služieb a portfólia, tak na progresívnej marketingovej stratégii, ktorej súčasťou je aj pestrá lifestylová sekcia webových stránok Svoboda & Williams. V tej nájdete kompletný prehľad najzaujímavejších gastronomických podnikov, dizajnových obchodov, galérií, kozmetických salónov a ďalších miest, ktoré by ste nemali v Prahe, Brne a Bratislave minúť. V rubrike dizajnového vybavenia interiéru nájdete aj odkaz na náš e-shop Decor Online :-)

Priznám sa, že na ich stránky chodím často len tak, pretože majú v ponuke úplne úžasné byty a domy. A či si nejaký zaobstaráte, nezabudnite, že vybaviť sa musí s citom. A samozrejme u nás :-)

Jirka, Decor Online