Zákaznícka podpora:info@decoronline.sk

Vianoce 2020

Opadané lístie v uliciach čoskoro vystriedajú prvé snehové vločky, vôňu tekvicovej polievky nahradí vôňa perníkového korenia, vanilky a orieškov. Preč budú jesenné plieskanice a nevyspytateľný dážď. Drobné cencúle na strechách a zamrznuté kaluže nás budú lákať k prechádzkam vonku a návšteve adventných trhov, ktoré nám snáď situácia dovolí. Pretože kde inde sa zahriať lahodným vareným vínom s vôňou klinčekov než práve tam. A až sa ľahko premrznutí a opojení kúzelnou zimnou krajinou vrátime domov, bude nás tešiť myšlienka, že práve začína najkrajšie obdobie celého roka - Vianoce.

Tohtoročné vianočné obdobie bude iné ako tie predchádzajúce. Trávime doma viac času a možno práve preto nám urobí radosť, keď si tento rok naše domovy vyzdobíme a navodíme si doma kúzelnú vianočnú atmosféru, ktorá nám spríjemní čakanie na sviatočné okamihy.

Ale než nastane dlho očakávaný Štedrý deň, máme pred sebou ešte niekoľko krokov k tomu, aby tohtoročné sviatky boli krásne a predovšetkým plné spokojnosti a pohody.

aČím iným si spríjemniť čakanie na čas zázrakov a radosti v rozžiarených detských očkách než adventným vencom, na ktorom každý týždeň zapálime jednu sviečku, a každý týždeň tak budeme bližšie a bližšie štedrému dňu. Okrem klasických vencov z jedľových vetvičiek, ktoré si mnoho z nás rado doma vyrába, pre vás máme tip na nadčasové a elegantné adventné vence s dotykom luxusu. Veniec Milano od nemeckej značky Edzard splní nároky tých najnáročnejších a získa si srdcie aj tých, ktorí s obstaraním adventného venca doteraz váhali. Jeho korpus z nerezovej ocele pripomína nezbedné snehové vločky rôznych tvarov a veľkostí. Navyše sa dá vlastnoručne dozdobiť vetvičkami, šiškami či inými drobnosťami, takže vôňa ihličia naplní aj váš domov. Ak dávate prednosť čistým líniám a dizajnu bez príkras, stojí za pozornosť veniec Verona od rovnakej značky. Jeho korpus pripomína temnú nočnú oblohu s malinkatými hviezdičkami.

Okrem adventného venca, ktorý je ozdobou a pýchou každej štýlovej domácnosti, by vo vašom interiéri nemali chýbať drobné dekorácie, ktoré potešia nielen vás samotných, ale aj každú vašu návštevu. Klasickou voľbou sú svietniky v rôznom prevedení. Novinkou tohto roka je kolekcia Botswana, ktorej svietnik vytvára dojem nočnej oblohy prežiarenej tisíckami malými hviezdami. Ak túžite aj po drevených kúskoch, tak odporúčame drevenú figúrku roztomilého soba Elmara. Sob je k dispozícii v troch veľkostiach, takže sa skvele prispôsobí vášmu interiéru a ostatným dekoráciám. Alebo vo svojom domove privítajte celú sobí rodinku! Ak dávate prednosť funkčným doplnkom, nemala by vám uniknúť miska na cukrovinky v tvare soba od značky Nambé či hneď vianočné sane od rovnomennej značky.d

Rovnako ako my si k štedrovečernej tabuli radi obliekame krásne nové šaty či obľúbenú košeľu, zaslúži si aj samotný stôl slávnostné rúcho. Či už je to vianočný obrus dedený z generácie na generáciu, alebo stavíte na originálne kúsky z dielne nemeckej značky Villeroy & Boch či Sander. Ich kolekcia ponúka stredové pásy a prestieranie s motívmi klasických vianočných vzorov. Vločky, hviezdy, hojdací koník, plyšový macko či vláčik očarí nielen dieťa, ale aj dospelého. Veď v čase Vianoc sa všetci radi vraciame do detstva a spomíname na tie čarovné chvíle, ktoré nám naši rodičia každoročne chystali.

eK exkluzívnemu vianočnému textilu samozrejme patrí slávnostný jedálenský servis. A aby sme nechodili ďaleko, Villeroy & Boch ponúka kolekciu Toy’s Delight Royal Classic. Na bielom porcelánu sú reliéfne vianočné motívy. Veď z čoho iného by ste si najlepšie vychutnali vybrané lahôdky aj osvedčené rodinné recepty. Ak dávate prednosť farebnému porcelánu, siahnite po kolekcii Toy's Delight opäť od značky Villeroy & Boch. Dominuje jej červená a zelená farba a vianočné motívy, takže sa stane tým pravým porcelánom pre sviatočné tabuľu.

Tím DecorOnline vám praje nádherné vianočné sviatky plné rodinnej spolupatričnosti, pospolitosti a nekončiacej radosti.