Zákaznícka podpora:info@decoronline.sk

Letné dizajn nákupy: 6 značiek pre najkrajšiu terasu EVER!

Perfektná letná terasa má štýl, ponúka pohodlie a v každom detaile hovorí, kto je na nej doma. Čo vám k tomu chýba? Lehátka? Štýlové kvetináče? Unikátne grily? Ohnisko? Všetko vám ukážeme. Potom si už musíte len vybrať! Jednoducho, hneď a online…


E1390W-30-01.jpgNaozaj štýlové kvetináče? To sú Pottery Pots
Zatvorte oči a poďte trochu snívať. Je ráno, všetko je ešte v tichu, ale vy z nejakého dôvodu vstávate skoro a potrebujete ísť von. Nadýchnuť sa toho sveta za oknami, čerstvého vzduchu, energie nového dňa… Otvoríte dvere a vstúpite na terasu zaliatu vychádzajúcim slnkom. A niečo tam neskutočne krásne vonia, všetko je zelené, svieže, očarujúce. Pomaly prechádzate pozdĺž kvetináčov. Niektoré sú dosť malé na to, aby sa zmestili aj na mini balkón, iné zdobia steny a ďalšie zaberajú celé zákutia a svojou rôznorodou výškou aj veľkosťou dávajú celej terase perfektnú dynamiku. Kto také kvetináče vie? Pottery Pots! A ktorý bude bývať u vás? Pokojne všetky! Až si ten svoj vyberiete, pozrieme sa, na čo si na terase môžete pohodlne sadnúť alebo ľahnúť…

 

Blomus_Stay-Gartenbeistelltisch_2000x2000-ID1987767-fd7c2bef34cd87c6d0626a17046d1eaeNa čítanie, váľanie, pospávanie, posedenie pri partii, hranie sa s deťmi aj obyčajné lajkovanie… Na to všetko potrebujete to najlepšie možné lehátko. Pohodlne široká, vyrobená z vysoko kvalitnej textílie, ktorú nezdolá žiadne počasie, s náplňou EPS vyrábanou šetrne v Nemecku, to sú lehátka Blomus. Konkrétne STAY Blomus a ťažko povedať, či sa z nich vôbec kedy dokážete ochotne zdvihnúť?!  A potom je tu Fatboy. Známy fešácky brand, ktorý okrem lehátok a vakov vie napríklad aj hrejivé deky, krásne vonkajšie olejové lampy alebo božské hojdacie siete! Potom už na terase môžete v podstate bývať.

 

kartell-componibili-2-layersKlasika od Kartellu
Chcete si dať na terase tiež dobrú kávu a pri výhľade z nej sa cítiť aspoň málinko ako na dovolenke? Zariaďte si svoju súkromnú kaviareň so stoličkami Venice Chair od Kartellu. Philippe Starck ich stvoril ako dizajnovú poctu elegancii Benátok. A kúsok tej atmosféry sa so stoličkami Venice dostane ľahko aj k vám, na terasu. A namiesto stolčeka? Kontejnery Componibili. Tieto, so štyrmi úložnými dielmi, sú navyše veľké tak, že toho ešte veľa schováte dovnútra... Napríklad drobnosti, ktoré sa vám budú hodiť na obsluhu grilu alebo otvoreného ohniska. Pretože aj to si môžete v kľude na terasu vybrať.



5921-1_38246-1-ohniste-ellipse-hofatsHöfats na grilovanie od A do Z
U nemeckej značky Höfats nájdete naozaj krásne otvorené ohniská Ellipse. Je to stručne povedané jednoduchá elegancia so všetkým, čo k tomu patrí. A pokojne ich postavte nielen na terasu, ale aj na záhradu alebo ako súčasť vonkajšej kuchyne. Pre chlapácku párty na terase, prípadne tiež táboráky na divoko, vonku, v prírode, sa bude u vás doma určite páčiť aj ohnisku BEER BOX, ktoré je vlastne prepravkou na pivá aj otvoreným ohniskom v jednom. A aj keby to nebolo to „ono“ pre vás, je práve toto úplne peckový darček!

 

none_2000x2000-ID2036220-6563b8e410ce534cc3e2900b066bea3aRomantika v podaní Eva Solo
A nakoniec… možno budete chcieť vidieť pár vecí od značky Eva Solo. Majú svoj špecifický štýl, náboj, energiu. Hovorte si tomu, ako chcete. Pracujú totiž s patinou, s určitou obnaženosťou a fascinujúcou jednoduchosťou, ktorá jednoducho funguje. Tak tomu je určite u Fire Cube, štvorcového otvoreného ohniska Eva Solo, ktoré nemá príliš veľké priestorové nároky. Ale aj u FireGlobe, ktorý zase viac fandí tradičnému vzhľadu grilov.

 

 

Máte vybrané? Tak až si zariadite tú svoju dokonalú, rozprávkovo pohodlnú terasu, nezabudnite nám zdieľať pár fotiek. Aj my sa totiž radi inšpirujeme zase u vás!

Váš tím Decoronline.sk